Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

9 av 14 leiligheter solgt

Leilighetene i Alpelia Hemsedal har blitt svært godt mottatt i markedet. I løpet av en måned er allerede 9 leiligheter solgt. Nå er kun 2 toppleiligheter med loftetasje, samt 3 på første plan, igjen for salg. Alle leilighetene har parkeringsgarasje inkludert i prisen. Se boligvelger for ledige enheter.

I Hemsedal forberedes det nå for vintersesongen. Snøkanonene har startet produksjonen som skal sikre en lang og fin skisesong med gode skiforhold helt til 1. mai. I butikkene er vinterkolleksjonen på årets skitøy og utstyr i ferd med å komme på plass. Og de aller ivrigste har alt vært ute å testet langrennskiene på snølagte veier oppe på fjellet.

Som eier i Alpelia Hemsedal har du direkte tilgang til alle de flotte skibakkene i Hemsedal Skisenter. Og visste du at du her også har ski inn/ski ut tilgang til en rekke riktig bra restauranter? Lodgen Spiseri, Skarsnuten Hotell, Fyri Hotell og Skigaarden er blant noen av de spisestedene du kan stå på ski til. De er alle vel verdt et besøk, for lunch eller middag.

Snart er skisesongen her - 53 herlige skiløyper venter! Foto SkiStar Hemsedal.

Tilbake til oversikt

Meld interesse!

Registrer deg her og få tilsendt salgsprospekt og relevant informasjon om Alpelia.

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Alpelia Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registrert deg tidligere? Kontakt oss direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no