Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Fjellopplevelser hele året

Hemsedal er først og fremst kjent for sine omkransende fjell som gir naturlige forutsetninger for fantastiske opplevelser på ski og brett. Likevel – med en fritidsleilighet her, oppdager du raskt at Hemsedal har mye å by på året rundt. Når snøen trekker seg tilbake, fortsetter heisene å bringe deg til topps, med eller uten sykkel. Fjellene lokker til opplevelser om sommeren også – med sine bratte fjellsider, høyfjellsplatåer, fiskevann og sykkelstier.

ˆ Ola Matsson, SkiStar

Et skieldorado for hele familien

Hemsedals høye fjell gir stabile vinter med gode påfyll av puddersnø gjennom hele vintersesongen. I skianlegget sørger preppemaskinene for perfekte forhold, og med 53 løyper og snowparker å velge mellom vil hele familien finne bakker som tilfredsstiller både ambisjonsnivå og dagsform. 21 heiser bringer deg opp igjen til mer moro. 

Pudderalarm!

Søker du jomfruelig snø, er det gode muligheter med lett tilgjengelige offpiste kun få stavtak fra toppen av heisene. Av klassikerne kan vi nevne Gummiskogen, Lille-Matterhorn og Skånebollen. Book gjerne en guide, som trygt kan vise deg de lokale  pudder-perlene.

ˆ Kalle Hägglund & Aurelijus Norvaišas
...

På med fellene

Det er noe eget med turene ned når du har gått den opp. I Hemsedal er toppturmulighetene på randonee-skiene nærmest uendelige.

Ønsker du heller å følge maskinpreparerte løyper på langrennski, har du milevis å ta av. De nærmeste starter ved Skigaarden og fra Tottetjernet mellom Tinden og Totten2. 

Hemsdal- en komplett helårsdestinasjon

Bike in/bike out

Når bekken klukker under det tynne islaget, er tiden inn for klargjøring av sykkelen. Kun få tråkk fra Alpelia passer nemlig den nye, blå flytstien i skianlegget; Nesten 10 km med doseringer, kuler og hopp fra toppen av heisen og ned igjen. Vi tar ikke munnen for full om vi påstår at utsikten er noe av de det råeste du kan oppleve fra en flytsti i Scandinavia!

ˆ Kalle Hägglund, Hemsedal.com
ˆ Žygimantas Panda Vaičaitis

Finn din favoritt-topp

I nærområdet er det mange flotte toppturer å gå. Av nærliggende turer anbefaler vi Røggjin på 1370 moh, hvor du har en fantastisk 360-graders utsikt over Hemsedal og fjellene rundt. Ønsker du enda mer spenning - kan du teste Via Ferrata opp til "Lille Matterhorn" som tårner bak Alpelia.

Prøv fiskelykken

Ta med fluestangen og sjekk om det napper i Hemsila som renner gjennom dalen. Det ryktes at fiske her er svært bra. Eller ta turen opp i fjellet og prøve noen kast i de mange småvannene.

ˆ Žygimantas Panda Vaičaitis
Til bildegalleri

Meld interesse!

Registrer deg her og få tilsendt salgsprospekt og relevant informasjon om Alpelia.

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Alpelia Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registrert deg tidligere? Kontakt oss direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no